Ζαμπον ρολο
Μισο κιλο ζαμπον
τεταρτο πιπεριες
μισο κιλο ντοματες
μισο κιλο σαρδελες παστες
μισο κιλο ελιες μαυρες και πρασινες
λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε τις πιπεριες σε λεπτες φετες και τις τσιγαριζουμε με 4 κουταλιες λαδι.τριβουμε τις ντοματες και τις ριχνουμε στις πιπεριες σε δυνατη φωτια για λιγα λεπτα μεχρι να δεση η ντοματα, κατεβαζουμε απο την φωτια προσθετουμε λιγο αλατι και πιπερι, τις ελιες ,τις σαρδελες , τα ανακατωνουμε πολυ καλα και βαζουμε στην ακρη του ζαμπον 1 γεματη κουταλια απο το μιγμα και τυλιγουμε τα ζαμπον σε ρολο, τα τοποθετουμε σε πιατελα που εχουμε βαλει φυλλα μαρουλιου , πανω απο τα τυλιγμενα ζαμπον ριχνουμε ψιλοκομμενο μαιντανο. Τα διατηρουμε στο ψυγειο.
Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου