Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Ζαμπον ρολο

Μισο κιλο ζαμπον
τεταρτο πιπεριες
μισο κιλο ντοματες
μισο κιλο σαρδελες παστες
μισο κιλο ελιες μαυρες και πρασινες
λαδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοβουμε τις πιπεριες σε λεπτες φετες και τις τσιγαριζουμε με 4 κουταλιες λαδι.τριβουμε τις ντοματες και τις ριχνουμε στις πιπεριες σε δυνατη φωτια για λιγα λεπτα μεχρι να δεση η ντοματα, κατεβαζουμε απο την φωτια προσθετουμε λιγο αλατι και πιπερι, τις ελιες ,τις σαρδελες , τα ανακατωνουμε πολυ καλα και βαζουμε στην ακρη του ζαμπον 1 γεματη κουταλια απο το μιγμα και τυλιγουμε τα ζαμπον σε ρολο, τα τοποθετουμε σε πιατελα που εχουμε βαλει φυλλα μαρουλιου , πανω απο τα τυλιγμενα ζαμπον ριχνουμε ψιλοκομμενο μαιντανο. Τα διατηρουμε στο ψυγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου