Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011
Απλο και νοστιμο κεικ
ΥΛΙΚΑ
1 φαρινα κοκκινη
2 φλιτζανια ζαχαρη
2 βανιλιες
1 βιταμ
5 αυγα
4 πορτοκαλια (και το ξυσμα και ο χυμος )
100 γρ. ψιλοκομμενα καρυδια
4 κουταλιες της σουπας κονιακ
Εκτελεση
Ζυμωνουμε πρωτα την ζαχαρη με τα αυγα , προσθετουμε ενα ενα ολα τα υπολοιπα υλικα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους . Οταν κρυωσει λιγο το πασπαλιζουμε με μπολικη ζαχαρη αχνη , πολυ ευκολο αλλα παραπολυ νοστυμο
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)